Werken bij NFGD

Werken bij de NFGD

Heb jij passie voor techniek, IT, software en audiovisuele producten?

Dan ben je bij de NFGD aan het juiste adres. Als specialist op audiovisueel gebied hebben wij alles in huis. Van audiovisuele-installaties voor sportevenementen, boardrooms, collegezalen, rechtbanken of video conferencing voor overheden en multinationals tot narrow casting, virtuele events voor het MKB en digital signage voor publieke ruimten. 

Onze visie is dat goede communicatie de wereld vooruit helpt en dat briljante communicatie de wereld zelfs kan veranderen. We zijn altijd op zoek naar de beste manieren om audiovisuele behoeften te vertalen naar oplossingen die de verhalen, boodschappen en informatie beter vertellen en verspreiden!

Vacature Logistiek Medewerker

MBO/HBO 32-40 uur per week Zoetermeer
Bekijk vacature

Wij zijn op zoek naar een nauwkeurige logistiek medewerker die onze binnen- en buitendienst collega’s kan ondersteunen. Je bent de spil in het logistieke proces en draagt zorg voor een ‘spik en span’ magazijn met een kloppende voorraad. Wil jij aan de slag binnen een dynamisch bedrijf waar gewerkt wordt met de laatste AV & IT-technieken en ben jij in staat om alle logistieke processen in het magazijn naadloos te laten verlopen? Dan is deze uitdaging wellicht iets voor jou!