Over NFGD

Ons Team

Bij de NFGD werken ruim 60 medewerkers. Medewerkers met verschillende achtergronden, vakgebieden en functies.

Eén ding hebben ze allemaal gemeen: passie voor audiovisuele producten. Lees hier het verhaal van een aantal, misschien wel,  toekomstige collega’s. Zij vertellen waarom zij hebben gekozen om te werken bij NFGD en waarom het werk zo ontzettend leuk is!

Medewerkers aan het woord

Desiree

Desiree

Desiree werkt sinds 2017 voor de NFGD. Ze was op zoek naar een baan dicht bij huis en zag de vacature van de NFGD. Ze had nog niet eerder van het bedrijf gehoord, maar bij het eerste sollicitatiegesprek was er meteen een klik.
Chris

Chris

Chris van Dorp werkt al meer dan 20 jaar bij de NFGD. Begonnen als stagiair installatie bij de afdeling Verkoop, is hij inmiddels doorgegroeid tot Operationeel Projectleider Buitendienst binnen de afdeling Verhuur.
Theo

Theo

Theo van Hemert werkt al langere tijd voor de NFGD als Accountmanager. Voor hem is geen enkele week hetzelfde. Overleggen met de klant, locaties bezoeken, intern overleg, apparatuur demonstreren en het voorbereiden en begeleiden van het offerte/tenderproject zijn onder andere zaken waar hij zich mee bezig houdt.
Fanny

Fanny

Fanny begon in 2019 bij de NFGD als HR-manager. In haar functie is ze verantwoordelijk voor alles wat met HR te maken heeft. Bijvoorbeeld van HR beleid (strategisch, tactische en operationeel),  HR administratie, evaluatie- en functioneringsgesprekken, het werven en selecteren van nieuw personeel en opleidingsplannen.
Natascha

Natascha

Natascha werkt sinds 2020 bij de NFGD als Management Assistente. Ze was op zoek naar een nieuwe baan en kwam op LinkedIn de vacature voor de functie tegen.
Onno

Onno

Onno is in 2008 gestart bij de NFGD als multimedia vormgever. Zijn werkzaamheden bestonden toen vooral uit het creëren van audiovisuele content, editing, video mapping etc. Na velen jaren gewerkt te hebben als multimedia vormgever, breidde hij zijn ambitie uit en groeide zijn nieuwsgierigheid naar ICT gerelateerde werkzaamheden.