Werken bij NFGD

Vacature Projectmanager Operations Verkoop

HBO 32-40 uur per week Zoetermeer 1 aug 2021
De NFGD is met spoed op zoek naar een projectmanager voor onze afdeling Operations Verkoop. Ben je een goede gesprekspartner voor opdrachtgevers en AV technici, in staat te sturen op resultaat en service en vind je het leuk om zelf projecten te doen? Heb jij een grote passie voor AV & IT en beschik je over een stevige persoonlijkheid? Wil jij aan de slag binnen een dynamisch bedrijf waar gewerkt wordt met de laatste AV & IT technieken en ben jij in staat om de projecten te managen? Dan is deze uitdaging wellicht iets voor jou!

De uitdaging…

Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor de projecten, de uitvoer en klanttevredenheid van de AV projecten van A-Z. Je werkt dan ook nauw samen met het operationele team. Je werkt mee aan het behalen van de operationele KPI’s. Het team bestaat momenteel uit operationeel projectleiders, programmeurs , werkvoorbereiders en AV technici die allen gespecialiseerd zijn in verschillende disciplines.
 

Dankzij jouw capaciteiten in combinatie met jouw deskundigheid op het gebied van AV & IT, weet je het team te inspireren en de projecten op de juiste wijze te sturen. Jouw rol is om ieder individu en daarnaast het team zo goed mogelijk te laten presteren. Hierbij kijk je niet alleen naar de bijdrage van jouw projectteam, maar ook de rol van jouw team in de gehele keten. Je bent sociaal hebt technische inzicht, kennis van AV en kan mensen met elkaar verbinden en vindt altijd een oplossing vanuit de projectmanagement rol. Daarnaast weet je als doorpakker elke uitdaging om te buigen in acties. Je bent vasthoudend en geeft richting aan je team door je goede communicatieve en adviserende skills. Om feeling te houden met het werkveld en dit te blijven ervaren, ben je zelf verantwoordelijk voor een aantal projecten.

Ben jij…

Een pragmatische projectmanager en de verantwoordelijkheid neemt, voor de uitvoer van (complexe) AV projecten binnen de gestelde kaders (functionaliteit, tijd en geld)?
Heb jij de juiste Kennis en kunde heeft op het gebied van het integraal realiseren van projecten? Bekend met verandermanagement en beschik je over coördinerend en organiserend vermogen? Een betrokken en gedreven persoon uit de praktijk die het best uit de verf komt in een organisatie die continue in beweging is?

Bovendien…

  • Ben je bij voorkeur afgestudeerd in HBO Media- en Informatietechnologie, Technische Bedrijfskunde of soortgelijke opleiding;
  • Begrijp je AV & IT omgevingen van A tot Z en snap je de uitdagingen die een projectmanager of technicus tegenkomt én weet je deze te vertalen naar een gezonde case om tot een oplossing te komen;
  • Heb je minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende- projectmanagement rol;
  • Heb je doorzettingsvermogen;
  • Beschik je over ervaring met project- en teammanagement en het coachen van medewerkers;
  • Heb je kennis van project, incident en problem management methodieken (o.a. Scrum, Prince en ITIL).

Wat kan je verwachten

Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team waar humor en plezier centraal staan in het werk. Tevens bieden we een marktconform salaris met bijbehorende arbeidsvoorwaarden.

Over NFGD

NFGD Zoetermeer B.V. is een van de oudste Audiovisuele bedrijven van Nederland. De NFGD begon als eerste de technologische Audiovisuele-ontwikkelingen door te vertalen naar facilitaire diensten. Als gevolg bedenkt, verhuurt en verkoopt de NFGD nu alweer ruim 70 jaar Audiovisuele installaties en Audiovisuele content. Hardware en software, beeld en geluid die onze klanten onder de noemer system integration de spin in het web van media en middelen, schermen, objecten en devices maken. Dus: van videoconferencing in boardrooms tot narrowcasting voor de retail, webcasting en hosting. Van matrixen van LCD-schermen voor presentaties tot enorme videowalls voor evenementen. Van tolken en vertaaldiensten voor seminars tot interactieve collaboration tools waarmee geografische afstanden dus geen rol meer spelen. Van digital signage in publieke ruimtes tot experience centers voor musea en exporuimtes.

Het is de visie van de NFGD dat goede communicatie de wereld vooruithelpt en dat briljante communicatie de wereld zelfs kan veranderen. Maar dus zeker ook een organisatie, een manier van werken of entertainen. Vandaar dat de NFGD altijd op zoek is naar de beste manieren om Audiovisuele behoeften te vertalen naar oplossingen die de verhalen, boodschappen en informatie en/of de content beter vertellen en verspreiden.

Interesse?

Word je enthousiast van ons verhaal? Dan zoeken we jou! Mail een korte motivatie met je cv naar solliciteren@nfgd.nl

Terug naar overzicht