Werken bij NFGD

Vacature Projectmanager AV & IT

HBO 32-40 uur per week Zoetermeer 31 mrt 2022
Je stuurt teams aan met operationeel projectleiders, programmeurs, werkvoorbereiders, AV-installatie-technici en service-technici. Allemaal specialisten op hun eigen terrein die jij in goede harmonie laat samenwerken.

Ga je mee naar Mallorca?

Jouw ticket ligt klaar, we gaan eind mei.
Wat je daarvoor moet doen? Bij ons komen werken als:

 
PROJECTMANAGER AV & IT (m/v/x)

Echt?
Ja echt. Dat is nou typisch NFGD. We werken keihard, maar er is ook tijd voor ontspanning. Meestal is dat een lekkere borrel eind van de week of met zijn allen op stap. En af en toe pakken we uit; dan zit je dus zomaar in een vliegtuig met je collega’s.

Wil je ook nog wat weten over de functie?
Mooi, even serieus nu, want je zit natuurlijk niet zomaar op Mallorca. Dan moet je wel wat kunnen. Allereerst is Projectmanager echt een verantwoordelijke baan. Wij verhuren en verkopen de modernste AV-installaties aan de grootste bedrijven van Nederland en daarbuiten. Voorbeeld? We richten bedrijfstorens in met dertig vergaderzalen. Of de debatzalen van provinciehuizen. Of alle AV-apparatuur bij internationale organisaties met het hoofdkantoor in Nederland. Allemaal mega-projecten. En daar ben jij verantwoordelijk voor. Dat wil zeggen: je bent het aanspreekpunt voor de klant én je zorgt dat het bij ons intern allemaal goed is geregeld.

Hoe dan?
Je stuurt teams aan met operationeel projectleiders, programmeurs, werkvoorbereiders, AV-installatie-technici en service-technici. Allemaal specialisten op hun eigen terrein die jij in goede harmonie laat samenwerken. Intern werk je ook nauw samen met andere projectmanagers.
Je weet waarover je praat, want je bent zelf specialist in AV en IT. En niet alleen dat, je kunt de klant elke beslissing helder uitleggen en beantwoordt elke vraag met geduld en kennis.

Service is jouw middle name
Dat hopen wij. Want je bent naar alle kanten servicegericht en goedgehumeurd. Ja, dat hopen we ook, dat we een beetje met je kunnen lachen. Want we werken hard, maar het moet wel leuk blijven. Of je een baas bent? Tja, feitelijk wel natuurlijk, maar zo gaan wij niet met elkaar om. Wij werken samen aan projecten en brengen die samen tot het beste einde.

En?

Nog vragen? Salaris en andere voorwaarden? Maak je daar nou maar geen zorgen over. Komt goed.

Wat is de NFGD?
Wij zijn een van de oudste audiovisuele bedrijven van Nederland voor verhuur en verkoop. De laatste jaren zijn we mega-hard meegegroeid met de ontwikkelingen. Daarom worden we nu gezien als een toonaangevende AV-specialist. Niet voor niks leverden wij bijvoorbeeld de AV-apparatuur voor VNO-NCW en het voor nieuwe hoofdkantoor van Rituals. Daarnaast werken we o.a. voor KPN, Ahold Delhaize, het Rijksmuseum, Ajax en Holland Casino. Maar ook voor ministeries, grote internationale organisaties en talloze kleinere bedrijven. En we vinden elke klant even belangrijk, misschien is dat wel onze grootste kracht; specialistische servicegerichtheid, altijd en overal.


Nou, wat denk je ervan?
Ga je mee naar Mallorca? We moeten snel je naam doorgeven aan de vliegmaatschappij, dus reageer vandaag nog. Stuur een mail met je cv en vertel waarom je projectmanager wil worden bij de NFGD.
solliciteren@nfgd.nl
 

Take your seat!
 

Terug naar overzicht