Werken bij NFGD

Vacature Operationeel Projectleider Verhuur

MBO/HBO 32-40 uur per week Zoetermeer 31 aug 2021
De NFGD zoekt een Ervaren Operationeel Projectleider Verhuur. Onze projecten zijn voor verschillende (internationale) bedrijven, Ministeries, Corporate en Mkb’s. Heb jij een grote passie voor AV en wil jij aan de slag binnen een dynamisch bedrijf waar gewerkt wordt met de laatste AV & IT technieken en ben jij in staat om de projecten uit voeren en leiding te geven aan het projectteam? Dan is deze uitdaging wellicht iets voor jou!

Een werkdag bij één van onze opdrachtgevers…

Als Ervaren Operationeel Projectleider Verhuur ben je verantwoordelijk voor de uitvoer en de klanttevredenheid van Verhuur projecten op externe projectlocaties of in onze studio’s. Je werkt samen met het Commerciële Team en het Operationele Verhuur team, van voorbereiding, opbouw, productie en afbouw aan het Verhuur Project. Het totale Operationele Verhuur team bestaat momenteel uit een Teamleider Verhuur, 3 operationele projectleiders, 10 AV Technici en crewplanner en freelancers die allen gespecialiseerd zijn in disciplines beeld, licht, geluid, webcasts en diverse platforms. Je hebt technische inzicht en bent mensgericht en je hebt uitstekende kennis van AV, IT , Audio, Beeld, Camera technieken en vertaalapparatuur voor de tolken.

Dankzij jouw capaciteiten in combinatie met jouw deskundigheid op Audiovisueel gebied, weet je het team te inspireren en de projecten op de juiste wijze te sturen. Jouw rol is om ieder individu en daarnaast het team zo goed mogelijk te laten presteren. Hierbij kijk je niet alleen naar de bijdrage van jouw projectteam.

Ben jij…

Een pragmatische Ervaren Operationele Projectleider die de verantwoordelijkheid neemt, voor de uitvoer van (complexe) AV Verhuur projecten binnen de gestelde kaders (functionaliteit, tijd en geld)? Tevens weet je problemen op te lossen vanuit jouw rol als Operationeel Projectleider. Als er beslissingen genomen moeten worden ben je daadkrachtig en weet je elke uitdaging om te buigen naar acties. Je bent vasthoudend en geeft richting aan je team door je goede communicatieve en technische skills.

Bovendien…

  • Heb je een afgeronde MBO Technische opleiding;
  • Ruime werkervaring binnen de AV branche en sterke affiniteit met Audiovisueel;
  • Heb je minimaal 3 jaar ervaring in een Operationele Leidinggevende of freelance rol (en wil van freelance in dienst komen);
  • Heb je doorzettingsvermogen;
  • Beschik je over ervaring met project- en teammanagement en het coachen van medewerkers;
  • Je (h)erkent en bezit de NFGD Kernwaarden: Flexibel, Transparant, Samenwerken, Professioneel, Vindingrijk.

Wat kan je verwachten

Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team waar humor en plezier centraal staan in het werk. Je krijgt kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien. Tevens bieden we een marktconform salaris met bijbehorende arbeidsvoorwaarden.

Over NFGD

NFGD Zoetermeer B.V. is een van de oudste Audiovisuele bedrijven van Nederland. De NFGD begon als eerste de technologische Audiovisuele-ontwikkelingen door te vertalen naar facilitaire diensten. Als gevolg bedenkt, verhuurt en verkoopt de NFGD nu alweer ruim 70 jaar Audiovisuele installaties en Audiovisuele content. Hardware en software, beeld en geluid die onze klanten onder de noemer system integration de spin in het web van media en middelen, schermen, objecten en devices maken. Dus: van videoconferencing in boardrooms tot narrowcasting voor de retail, webcasting en hosting. Van matrixen van LCD-schermen voor presentaties tot enorme videowalls voor evenementen. Van tolken en vertaaldiensten voor seminars tot interactieve collaboration tools waarmee geografische afstanden dus geen rol meer spelen. Van digital signage in publieke ruimtes tot experience centers voor musea en exporuimtes.

Het is de visie van de NFGD dat goede communicatie de wereld vooruithelpt en dat briljante communicatie de wereld zelfs kan veranderen. Maar dus zeker ook een organisatie, een manier van werken of entertainen. Vandaar dat de NFGD altijd op zoek is naar de beste manieren om Audiovisuele behoeften te vertalen naar oplossingen die de verhalen, boodschappen en informatie en/of de content beter vertellen en verspreiden.

Interesse?

Wil jij graag een onderdeel uitmaken van ons bruisende team? Wij kijken uit naar je sollicitatie! Mail een korte motivatie met je cv naar solliciteren@nfgd.nl

Terug naar overzicht