Werken bij NFGD

Vacature Logistiek Medewerker

MBO/HBO 32-40 uur per week Zoetermeer 9 apr 2021
Wij zijn op zoek naar een nauwkeurige logistiek medewerker die onze binnen- en buitendienst collega’s kan ondersteunen. Je bent de spil in het logistieke proces en draagt zorg voor een ‘spik en span’ magazijn met een kloppende voorraad. Wil jij aan de slag binnen een dynamisch bedrijf waar gewerkt wordt met de laatste AV & IT-technieken en ben jij in staat om alle logistieke processen in het magazijn naadloos te laten verlopen? Dan is deze uitdaging wellicht iets voor jou!

Een werkdag in het magazijn bij de NFGD…

Je werkdag start om 08.30 uur met een kop koffie of thee waarna je begint met het checken van binnengekomen transportopdrachten. Vervolgens check je de mailbox of er nog bijzonderheden zijn.
Je controleert de inkooporders op leverdatum zodat je weet wanneer je welke goederen kan verwachten. Bij binnenkomst van deze goederen controleer je de inhoud alvorens het af te tekenen en binnen te melden. Middels een interne notificatie wordt de betreffende projectmanager geïnformeerd dat de materialen voor zijn of haar project binnen zijn gekomen.

Je vervolgt de werkdag met het controleren van de hoeveelheden grijp- en bus-voorraad en indien nodig vul je deze aan of geef je een besteladvies zodat dit meegenomen kan worden in de wekelijkse bestelling bij onze leverancier. Daarnaast komen er ook goederen retour, deze moeten verzonden worden aan de verschillende leveranciers. Hiervoor neem je contact op met de gebruikelijke pakketdiensten of je checkt bij de planner of er nog collega’s in de buurt van de leveranciers komen.

Je sluit de dag af met het controleren of alles is klaargezet voor de volgende dag en of er nog laatste verzoeken zijn binnengekomen. Met een tevreden en voldaan gevoel trek je de deur van het magazijn achter je dicht.

Daarnaast zijn er nog werkzaamheden zoals het controleren en keuren van het gereedschap en het jaarlijks (fysiek) tellen van de voorraad. Ook zal er een beroep op je worden gedaan bij kleine interne reparaties als het vervangen van een lampje of bij het ondersteunen van installatiewerkzaamheden.  

Kan jij…

Orde en overzicht behouden in het magazijn en durf jij collega’s erop aan te spreken wanneer de afgesproken processen niet worden gevolgd?

Bovendien…

  • Heb je bij voorkeur een MBO/HBO opleiding op zak;
  • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Heb je minimaal 2 jaar werkervaring in een technisch magazijn;
  • Heb je ervaring met het gebruik van ERP systemen en Microsoft Office;
  • Ben je servicegericht, proactief, technisch, nauwkeurig en behulpzaam;


Wat kan je verwachten

Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team waar humor en plezier centraal staan in het werk. Tevens bieden we een marktconform salaris met bijbehorende arbeidsvoorwaarden.

Over NFGD

NFGD Zoetermeer B.V. is een van de oudste Audiovisuele bedrijven van Nederland. De NFGD begon als eerste de technologische Audiovisuele-ontwikkelingen door te vertalen naar facilitaire diensten. Als gevolg bedenkt, verhuurt en verkoopt de NFGD nu alweer ruim 70 jaar Audiovisuele installaties en Audiovisuele content. Hardware en software, beeld en geluid die onze klanten onder de noemer system integration de spin in het web van media en middelen, schermen, objecten en devices maken. Dus: van videoconferencing in boardrooms tot narrowcasting voor de retail, webcasting en hosting. Van matrixen van LCD-schermen voor presentaties tot enorme videowalls voor evenementen. Van tolken en vertaaldiensten voor seminars tot interactieve collaboration tools waarmee geografische afstanden dus geen rol meer spelen. Van digital signage in publieke ruimtes tot experience centers voor musea en exporuimtes.

Het is de visie van de NFGD dat goede communicatie de wereld vooruithelpt en dat briljante communicatie de wereld zelfs kan veranderen. Maar dus zeker ook een organisatie, een manier van werken of entertainen. Vandaar dat de NFGD altijd op zoek is naar de beste manieren om Audiovisuele behoeften te vertalen naar oplossingen die de verhalen, boodschappen en informatie en/of de content beter vertellen en verspreiden.

Interesse?

Word je enthousiast van ons verhaal? Dan zoeken we jou! Mail een korte motivatie met je cv naar solliciteren@nfgd.nl

Terug naar overzicht