Werken bij NFGD

Vacature Inkoper AV-apparatuur

MBO++/HBO 24 uur per week Zoetermeer 13 mei 2022
Je werkt nauw samen met de Teamleider Sales Support. Zo gaat dat: er is een mooie klus binnengehaald. Aan de hand van technische specificaties en tekeningen maak jij een inkoopplan. Welke AV- en andere apparatuur is nodig om deze klus te klaren? Hoe kun je dat technisch en logistiek het beste op elkaar afstemmen en wie zijn de potentiële leveranciers?

Ben jij 24 uur beschikbaar?

(niet per dag, maar per week)

Dat klinkt als een relaxt baantje. Zeg nou zelf, de meeste functies vragen tegenwoordig totale overgave, twenty-four-seven (24/7). Deze baan vullen we voorlopig in met 3 x 8 uur, dus 24 uur per week. Als jou dat wat lijkt, dan solliciteer je vandaag nog als…

Inkoper AV-apparatuur (m/v/x)

Veel mensen dromen ervan. Want als inkoper ben jij natuurlijk het mannetje. Of ‘t vrouwtje. Of het x-je. Jij hebt een budget, zij willen iets verkopen aan jou. En jij bepaalt of de deal wordt gesloten. Geef maar toe, dat voelt als een lekkere positie. Bij de NFGD doen we dat nét even anders. Inkopen is voor ons vooral goede relaties opbouwen en onderhouden, vertrouwen kweken en samen met de leverancier tot de beste oplossing komen. Wat uiteindelijk werk jij voor onze klant en die is op zoek naar het beste voor de meest gunstige prijs. Als je dát voor elkaar krijgt, ben jij voor ons het mannetje.

Wat doe je als inkoper?
Je werkt nauw samen met de Teamleider Sales Support. Zo gaat dat: er is een mooie klus binnengehaald. Aan de hand van technische specificaties en tekeningen maak jij een inkoopplan. Welke AV- en andere apparatuur is nodig om deze klus te klaren? Hoe kun je dat technisch en logistiek het beste op elkaar afstemmen en wie zijn de potentiële leveranciers? Hierna komt jouw werk in een stroomversnelling. Het begint met de aanvraag van verschillende offertes. Als die binnen zijn, ga je prijzen en mogelijkheden vergelijken. En daarna is het scherp onderhandelen, leveranciers kiezen, contracten afsluiten en afspraken vastleggen. Het laatste deel van dit traject is het bestelproces begeleiden en zorgen dat de levering plaatsvindt zoals afgesproken. Tegelijkertijd hou je je collega’s en de klant op de hoogte van de vorderingen, en blijf je in contact met de leverancier. En dat in drie dagen per week. Fijn hoor.

Wat heb jij?

Om te beginnen heb jij zin. Veel zin om samen met je collega’s voor de klant het onderste uit de kan te halen. Het beste voor de beste prijs. En dat doe je met een glimlach. Ja echt, we moeten wel met je kunnen lachen hoor. En veel ook.
Als het meezit, heb je ook ervaring in of in ieder geval affiniteit met de AV/ICT-branche. Of je bent technisch opgeleid. Niet? Wij hebben een eigen Academy waar we je graag opleiden of bijspijkeren. Tot slot: bij ons heb je een streepje voor als je Nevi 1 hebt afgerond.

En nu?

Nu denk jij: dit is een gouwe kans, die grijp ik! Dus stuur je vandaag nog een mail aan solliciteren@nfgd.nl. Zet er even in waarom jij onze nieuwe inkoper bent en stuur je CV mee, dan nemen we snel contact met je op.

Yes!
Kom je d’r bij?

Dat zou te gek zijn. Ook als je twijfelt, laat van je horen.
Stuur vandaag nog een mailtje naar solliciteren@nfgd.nl

Zet er even in waarom jij onze nieuwe duizendpoot bent en stuur je CV mee, dan nemen we snel contact met je op. Leuk!

Wat is de NFGD?
Wij zijn een van de oudste audiovisuele bedrijven van Nederland voor verhuur en verkoop. De laatste jaren zijn we mega-hard meegegroeid met de ontwikkelingen. Daarom worden we nu gezien als een toonaangevende AV-specialist. Niet voor niks leverden wij bijvoorbeeld de AV-apparatuur voor VNO-NCW en het voor nieuwe hoofdkantoor van Rituals. Daarnaast werken we o.a. voor KPN, Ahold Delhaize, het Rijksmuseum, Ajax en Holland Casino. Maar ook voor ministeries, grote internationale organisaties en talloze kleinere bedrijven. En we vinden elke klant even belangrijk, misschien is dat wel onze grootste kracht; specialistische servicegerichtheid, altijd en overal.

PS. Benieuwd naar je salaris? Wij ook. Reken maar dat we daar samen uitkomen.   

Terug naar overzicht