Werken bij NFGD

Vacature ICT Architect

HBO 32-40 uur per week Zoetermeer 31 aug 2021
Wij zijn op zoek naar een ICT Architect. Heb jij een grote passie voor AV & IT, dan hebben wij een interessante uitdaging voor je? Wil jij aan de slag binnen een dynamisch bedrijf waar gewerkt wordt met de laatste AV & IT-technieken en ben jij in staat om alle AV & IT processen op locatie gestroomlijnd te laten verlopen? Dan is deze uitdaging wellicht iets voor jou!

Een werkdag bij één van onze opdrachtgevers…

Je werkdag start tussen 08.00 uur en 09.00 uur, bij klanten of bij de NFGD.
Je vertaalt functionele vraagstukken naar de techniek, realiseert een technisch ontwerp voor de desbetreffende klantomgeving en bent in staat dit zowel aan de klant als aan de engineers uit te leggen en over te brengen. Je bent samen met een projectteam, bestaande uit een accountmanager, projectmanager, werkvoorbereider en sales support als architect verantwoordelijk voor de technische invulling van onze projecten. Je bent hierin betrokken bij de gehele levenscyclus van de gewenste oplossing. Je bedenkt een oplossing die past binnen de bestaande standaarden, creëert waar nodig een nieuwe standaard en/of bedenkt een oplossing die past binnen het gevraagde concept.

Na oplevering blijf je (technisch) verantwoordelijk voor het functioneren en let je op capaciteit, beschikbaarheid en neem je maatregelen om ervoor te zorgen dat de oplossing (blijft) voldoen aan de wensen van de klant. Je brengt processen en risico’s m.b.t. jouw technisch ontwerp in kaart. Je voert controle uit over de gang van zaken, monitort de plannen en bewaakt klantcontracten vanuit een technisch perspectief;

Kan jij…

Functionele vraagstukken omzetten naar techniek en het technisch ontwerp realiseren? Altijd al je ICT kennis willen gebruiken binnen de Audiovisueel branche?
Samenwerken in een leuk projectteam en gezamenlijk de projectdoelen behalen? In (complexe) installaties en technisch ontwerp de juiste uitdagingen zien? Kom werken in een dynamisch AV bedrijf die de afgelopen jaren mooie referenties heeft opgebouwd en prachtige projecten heeft gerealiseerd.

Bovendien…

  • Je beschikt over een afgeronde HBO ICT of soortgelijke opleiding;
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als IT-architect en/of Senior System Engineer
  • Je brengt een stevige technische bagage met je mee en hebt o.a. gedegen kennis van Microsoft producten (o.a. Server OS, O365, Azure en Windows 10) Citrix,Virtualisatie (o.a. VMware en Hyper-V) en databases;
  • Je weet ICT/AV-omgevingen van klanten op gepaste wijze te analyseren en te doorgronden;
  • Je neemt ownership en bent bereid hard te werken;
  • Je bent communicatief zeer vaardig en bezit overtuigingskracht;
  • Je bent ondernemend en weet van aanpakken;
  • Je (h)erkent en bezit de kernwaarden van de NFGD: samenwerken, flexibel, vindingrijk, transparant en professioneel.

Wat kan je verwachten

Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team waar humor en plezier centraal staan in het werk. Je krijgt kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien. Tevens bieden we een marktconform salaris met bijbehorende arbeidsvoorwaarden.

Over NFGD

NFGD Zoetermeer B.V. is een van de oudste Audiovisuele bedrijven van Nederland. De NFGD begon als eerste de technologische Audiovisuele-ontwikkelingen door te vertalen naar facilitaire diensten. Als gevolg bedenkt, verhuurt en verkoopt de NFGD nu alweer ruim 70 jaar Audiovisuele installaties en Audiovisuele content. Hardware en software, beeld en geluid die onze klanten onder de noemer system integration de spin in het web van media en middelen, schermen, objecten en devices maken. Dus: van videoconferencing in boardrooms tot narrowcasting voor de retail, webcasting en hosting. Van matrixen van LCD-schermen voor presentaties tot enorme videowalls voor evenementen. Van tolken en vertaaldiensten voor seminars tot interactieve collaboration tools waarmee geografische afstanden dus geen rol meer spelen. Van digital signage in publieke ruimtes tot experience centers voor musea en exporuimtes.

Het is de visie van de NFGD dat goede communicatie de wereld vooruithelpt en dat briljante communicatie de wereld zelfs kan veranderen. Maar dus zeker ook een organisatie, een manier van werken of entertainen. Vandaar dat de NFGD altijd op zoek is naar de beste manieren om Audiovisuele behoeften te vertalen naar oplossingen die de verhalen, boodschappen en informatie en/of de content beter vertellen en verspreiden.

Interesse?

Word je enthousiast van ons verhaal? Dan zoeken we jou! Mail een korte motivatie met je cv naar solliciteren@nfgd.nl

Terug naar overzicht