Werken bij NFGD

Vacature Eerste Monteur (AV)

MBO 32-40 uur per week Zoetermeer 31 aug 2021
De NFGD is op met spoed op zoek naar een Eerste Monteur voor onze afdeling Operations Verkoop. Ben jij een ervaring Eerste Monteur audiovisueel? Wil jij aan de slag binnen een dynamisch bedrijf waar gewerkt wordt met de laatste AV & IT technieken en ben jij in staat om de projecten uit te voeren? Dan is deze uitdaging wellicht iets voor jou!

De uitdaging

Als Eerste Monteur AV ben je aan de slag bij een grote diversiteit van opdrachtgevers, van Ministeries tot grote corporates en MKB’s. Je bent medeverantwoordelijk voor de uitvoer projecten en klanttevredenheid van de AV-projecten. Je beheerst AV en IT Technieken en installeert en of configureert bij opdrachtgevers.  Je werkt dan ook nauw samen met het andere collega’s/freelancers uit het operationele team. Je werkt mee aan het behalen van de operationele KPI’s en rapporteert aan de Operationeel Projectleider op locatie of aan de Operationeel Manager. Het team bestaat momenteel uit projectmanager, operationeel projectleiders, programmeurs, werkvoorbereiders en andere AV-technici binnen de projecten.

Dankzij jouw capaciteiten in combinatie met jouw deskundigheid op het gebied van AV & IT, weet je samen met collega’s binnen het projectteam het project succesvol af te ronden. Jouw rol is om ieder individu en daarnaast het team zo goed mogelijk te laten presteren. Je bent sociaal hebt technische inzicht, kennis van AV zoals van de systemen Crestron, Extron, Dante en AMX.

Ben jij…

Een Eerste Monteur AV die zijn of haar verantwoordelijkheid neemt, voor de uitvoer van (complexe) AV-projecten binnen de gestelde kaders (functionaliteit, tijd en geld)?
Heb jij de juiste kennis en kunde op het gebied van AV en IT? Ben jij een betrokken en gedreven persoon uit de praktijk die het best uit de verf komt in een organisatie die continue in beweging is?

Bovendien...
  • Beschik je over een MBO Techniek of soortgelijke opleiding;
  • Begrijp je AV & IT omgevingen van A tot Z en snap je de uitdagingen die een technicus tegenkomt én weet je deze te vertalen naar een gezonde case om tot een oplossing te komen;
  • Heb je minimaal 3 jaar ervaring in de AV branche?;
  • Heb je doorzettingsvermogen;
  • Beschik je over ervaring met project- en teammanagement;
  • Herken jij je in de kernwaarden van de NFGD: Samenwerken, Flexibel, Transparant, Professioneel en Vindingrijk.

Wat kan je verwachten

Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team waar humor en plezier centraal staan in het werk. Je krijgt kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien. Tevens bieden we een marktconform salaris met bijbehorende arbeidsvoorwaarden.

Over NFGD

NFGD Zoetermeer B.V. is een van de oudste Audiovisuele bedrijven van Nederland. De NFGD begon als eerste de technologische Audiovisuele-ontwikkelingen door te vertalen naar facilitaire diensten. Als gevolg bedenkt, verhuurt en verkoopt de NFGD nu alweer ruim 70 jaar Audiovisuele installaties en Audiovisuele content. Hardware en software, beeld en geluid die onze klanten onder de noemer system integration de spin in het web van media en middelen, schermen, objecten en devices maken. Dus: van videoconferencing in boardrooms tot narrowcasting voor de retail, webcasting en hosting. Van matrixen van LCD-schermen voor presentaties tot enorme videowalls voor evenementen. Van tolken en vertaaldiensten voor seminars tot interactieve collaboration tools waarmee geografische afstanden dus geen rol meer spelen. Van digital signage in publieke ruimtes tot experience centers voor musea en exporuimtes.

Het is de visie van de NFGD dat goede communicatie de wereld vooruithelpt en dat briljante communicatie de wereld zelfs kan veranderen. Maar dus zeker ook een organisatie, een manier van werken of entertainen. Vandaar dat de NFGD altijd op zoek is naar de beste manieren om Audiovisuele behoeften te vertalen naar oplossingen die de verhalen, boodschappen en informatie en/of de content beter vertellen en verspreiden.

Interesse?

Word je enthousiast van ons verhaal? Dan zoeken we jou! Mail een korte motivatie met je cv naar solliciteren@nfgd.nl

Terug naar overzicht