Werken bij NFGD

Vacature Accountmanager Verkoop (AV)

MBO/HBO 32-40 uur per week Den Haag 31 dec 2021
Een liefhebber die nieuwe klanten weet te vinden en over de streep trekt. Die echt helpt omdat ie meedenkt over AV-totaaloplossingen voor onze klant.

Ben jij een vrolijke praatjesmaker met verstand van (onze) zaken?

Dan praten we graag verder, want wij zijn op zoek naar een

Accountmanager Verkoop AV (m/v/x)

Inderdaad, wij zoeken een ras verkoper, daar draaien we niet omheen. Nee, niet zo’n type dat z’n schoonmoeder nog zou verkopen, dat gaat zelfs ons te ver. Meestal.

Maar wel eentje die blij wordt van mooie audio visuele apparatuur. Die handenwrijvend geniet van de laatste snufjes en technieken. Een vrolijke en energieke liefhebber die niks anders wil doen dan nieuwe klanten zoeken en over de streep trekken voor de modernste AV-apparatuur. Die echt helpt omdat hij meedenkt over totaaloplossingen. Meedenken? Nou, liever voorop lopen.

Kansen zien en grijpen. Samenwerking zoeken met andere specialisten. Kortom, een vakmens die de ontwikkelingen volgt en direct denkt aan handige toepassingen.
Maar eh… ook eentje die bij ons past. Dus je moet wel een beetje humor hebben, want er wordt hier behoorlijk wat afgelachen.

Wat ga je doen en wat kan je?
We gaan niet te formeel doen hoor, maar kort samengevat: je gaat verkopen. En adviseren. En nauw samenwerken, zowel intern en extern. Je kent de markt, je maakt salesplannen en rapportages en je hebt echt verstand van AV-zaken en techniek.
Daarom is het handig als je hbo commercieel of technisch bent opgeleid. Of in elk geval op dat niveau kunt werken. Dat kan, als je genoeg ervaring hebt in een soortgelijke rol in de AV-ICT branche.

Wat doen wij?
Wij ontvangen je met open armen, niet met een gespreid bedje. Je hebt genoeg initiatief en energie om je eigen plek te vinden. Maar je hebt toffe collega’s dus dat gaat zeker lukken.
Salaris? Daar komen we wel uit. Net als de rest van al die leuke dingen. Vakantiedagen, feestjes en nog veel meer. Komt goed.
 
Verkocht?
Als jij denkt: ‘dit is mijn baan!’, dan stuur je vandaag nog een mail. Zet erin waarom je dat vindt en stuur je CV mee, dan nemen wij snel contact met je op. Verkocht!

Wat is de NFGD?
Wij zijn een van de oudste audiovisuele bedrijven van Nederland voor verhuur en verkoop. De laatste jaren zijn we mega-hard meegegroeid met de ontwikkelingen. Daarom worden we nu gezien als een toonaangevende AV-specialist. Niet voor niks leverden wij bijvoorbeeld de AV-apparatuur voor VNO-NCW en het voor nieuwe hoofdkantoor van Rituals. Daarnaast werken we o.a. voor KPN, Ahold Delhaize, het Rijksmuseum, Ajax en Holland Casino. Maar ook voor ministeries, grote internationale organisaties en talloze kleinere bedrijven. En we vinden elke klant even belangrijk, misschien is dat wel onze grootste kracht; specialistische servicegerichtheid, altijd en overal.

Leuk van je te horen!
Mail naar solliciteren@nfgd.nl. Tot zo!
 
 

Terug naar overzicht