Werken bij NFGD

Medewerker Sales Support Verhuur

MBO/HBO 32-40 uur per week Zoetermeer 24 apr 2022
Splinternieuwe led-tv. Voor jou?

Deal. Als jij bij ons komt werken, dan krijg je op de dag dat je proeftijd voorbij is een hagelnieuwe, schitterende led-tv. Als je wilt: thuisbezorgd. Waarom? Omdat wij graag goed voor onze mensen zorgen. En een goed begin, is het halve werk. Toch? Dus als ik jou was, zou ik vandaag nog solliciteren als…

Medewerker Sales Support Verhuur (m/v/x)

Wat ga je doen?

Jij bent de administratieve steun en toeverlaat van een accountmanager. Je maakt offertes, zoekt dingen uit en zorgt voor strakke afspraken met de klant. Je bent een interne wervelwind die het leuk vindt samen te werken. En o ja, je hebt humor. Want er moet wel gelachen worden. En veel ook. Heb je verstand van audio visuele apparatuur? Dat is mooi meegenomen, maar anders leer je dat vanzelf. 

Wat doen wij?
Wij (de NFGD) hebben een enorme collectie Audio Visuele apparatuur voor de verhuur. En dan hebben we het over grote klanten, voor giga-evenementen. Maar ook voor kleinere events. Dat is een van onze speerpunten: wij vinden grote en kleine klanten even belangrijk, dus ze krijgen precies dezelfde service en aandacht. Van het eerste tot het laatste contact.


Wie ben jij?
Jij bent onze vrolijke sales-support-tijger. Natuurlijk hopen we stiekem dat je een beetje verstand hebt van AV-apparatuur, bijvoorbeeld omdat je een technische of commerciële mbo-opleiding hebt gedaan. Of ervaring hebt, nog beter. Maar nogmaals, als je het leuk werk lijkt, dan ben je al een heel eind.

Ben jij toe aan een nieuwe led-tv?

Grijp je kans… Stuur vandaag nog een mail naar solliciteren@nfgd.nl

Zet er even in waarom jij onze nieuwe sales supporter bent en stuur je CV mee, dan nemen we snel contact met je op.

Wat is de NFGD?
Wij zijn een van de oudste audiovisuele bedrijven van Nederland voor verhuur en verkoop. De laatste jaren zijn we mega-hard meegegroeid met de ontwikkelingen. Daarom worden we nu gezien als een toonaangevende AV-specialist. Niet voor niks leverden wij bijvoorbeeld de AV-apparatuur voor VNO-NCW. Daarnaast werken we in de verhuur o.a. voor KPN, Ahold Delhaize, het Rijksmuseum, Ajax en Holland Casino. Maar ook voor ministeries, grote internationale organisaties en talloze kleinere bedrijven. En we vinden elke klant even belangrijk, misschien is dat wel onze grootste kracht; specialistische servicegerichtheid, altijd en overal.

PS. Moeten we het nog over je salaris hebben? Nee joh, daar komen we wel uit. 

Terug naar overzicht